Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Tata je bio u komi, a onda i umro: Ana Nikolić se prisjetila tužnih Uskrsa

Pjevačica Ana Nikolić prisjetila se teških trenutaka iz svog života, koje nikada neće moći da zaboravi. Dva Uskrsa su joj, kaže, obilježile tragedije.

„Ja sam tri godine prije nego što sam počela da se javno bavim poslom pjevala, nastupala. Sjećam se i dva Uskrsa, 1998. tada mi je tata bio u komi i umro, a slijedeće godine je bilo bombardovanje. Ja sam tada otišla u Grčku i tamo pjevala na grčkom“, rekla je Ana Nikolić u emisiji „Vikend premijera“.

Ona je otkrila i da je priželjkivala da se bavi glumom, u čemu se kasnije i oprobala, ali da je njen pokojni otac bio taj koji ju je odgovorio od toga da studira glumu.

“Ja sam stvarno željela da budem glumica, ali moj pokojni tata… Nije on bio strog i nije kao da je htio nešto da mi zabrani, ali meni je bilo dovoljno kad me pogleda, spomenem mu glumu, a on kaže – Ma, kakva gluma, vukovac si, studiraj nešto pametno”, dodala je Ana.

“Ja sam htjela da polažem prijemni poslije treće godine gimnazije, ali me eto tata odgovorio. Ali ja sam uvijek govorila da zanimanje pronađe tebe, a školovala sam se za nešto drugo”, ispričala je ona u pomenutoj emisiji.
(express/alo)

Express