Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

VESNA PISAROVIĆ: Povratak nakon 17 godina

Pjevačica Vesna Pisarović će 29. aprila održati koncert u zagrebačkom Domu sportova, a nekadašnja eurovizijska predstavnica Hrvatske , nakon punih 17 godina ponovo priprema i pop-album

‘Probudi mi ljubav’ naziv je jedne od pjesama Vesne Pisarović, koja joj je jako draga, no, kaže, nije na popisu najpoznatijih. No, upravo ta pjesma metaforički prikazuje ponovno buđenje ‘nečega što je dugo spavalo’, a svoju ljubav ona će uskoro podijeliti na svom velikom koncertu. Na njemu će, najavila je, pjevati hitove sa svojih albuma, a bit će i zanimljivih gostiju.

-Mislim da smo se svi osjećali pomalo skučeno i nemoćno. Ovo proteklo razdoblje sve je nas, a pogotovomuzičare, stavilo pod isti nazivnik, gotovo u jedan prostorno-vremenski vakuum, s neprestanim iščekivanjem prestanka ograničenja i izoliranosti. Sva sreća pa su moje pjesme bezvremsnke, tako da se sve generacije mogu povezati – rekla je.

Vesna je bila i kreativna, no ono što joj je nedostajalo bio je ‘dijalog s drugima’ koji je najvažniji. Njen koncert, koji će se 29. aprila održati u zagrebačkom Domu sportova, već je bio najavljen za mart 2020., no zbog pandemije koronavirusa je otkazan.

Piše: N. N.

Express