Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Odlične vijesti iz Samsunga

Samsung za tjedan dana službeno predstavlja nove uređaje, a među njima i svoje nove nosive gadgete. Uoči predstavljanja neslužbeno se doznaje kako će Samsung značajno unaprijediti svoje pametne satove.

Ako ste u čeki pred kupnju svojeg novog ili možda prvog pametnog sata ilitiga smartwatcha, izdržite još koji dan. Samsung će na Galaxy Unpacked eventu zakazanom za 10.8. predstaviti novu Galaxy Watch 5 seriju pametnih satova.

Bit će to nove čuke temeljene na Wear OS platformi baš kao i njihovi prethodnici lani. Drugim riječima opet će spojiti Samsungov odličan hardver i dizajn s Googelovom platformom za nosive gadgete.

Ono što se Wear OS smartwatchima oduvijek zamjera naspram pametnih satova iz Huaweia i Xiaomia je znatno slabija autonomija.

Koliko će Samsung poboljšati autonomiju Galaxy Watch 5 serije još se ne zna ali se zna da će značajno ubrzati punjenje.

Prema jednom leaksteru, Samsung će uz Galaxy Watch 5 seriju isporučiti dvostruko jači 10W punjač. On će bateriju Galaxy Watch 5 sata za samo 30 minuta napuniti do 45%.

Podsjetimo, Galaxy Watch 4 serija satova se na svojem punjaču do 100% puni puna dva sata.

Uz nove Galaxy Watch 5 satove, od Samsunga na predstojećem Galaxy Unpacked eventu očekujemo i nove Galaxy Buds slušalice ali nove Galaxy Z savitljivce.


Centralna.ba