Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

ŽENE TVRDE DA JE ZGODNIJI OD RONALDA: Ko je Georginina prva ljubav?

Teško je povezati špansku manekenku Georginu Rodriguez sa bilo kim osim sa fudbalskom ikonom Cristianom Ronaldom. Njih dvoje su u vezi od 2016. godine, ali to nije jedina dugoročna veza u kojoj je influenserka bila.

Prije veze sa Ronaldom, Georgina je bila sa fotografom Javierom Hernandezom, popularno poznatim kao Javi.

Mnogi će reći da po izgledu Hernandez ne treba zavidjeti Ronaldu, dok je teško povjerovati da bi zbog njegovog posla Georgina danas i pogledala u njega.

Naime, Georginin prvi dečko angažovan je kao fotograf i njegova zarada nije ni blizu onoj koju zarađuje slavni Portugalac.

Kako je Havi rekao, svojevremeno su maštali da zajedno proputuju svijet, na kraju im se želja ostvarila, ali na različite načine.

Georgina putuje svijetom zahvaljujući svom slavnom dečku i za nju je sve besplatno, dok Javier to čini sa skromnim primanjima. Naime, kada je raskinuo sa Georginom, studirao je veterinu, ali se ubrzo posvetio fotografiji i sada radi kao profesionalni fotograf.

S druge strane, Georgina je osigurana do kraja života, zahvaljujući paktu postignutom sa Ronaldom, jer će joj višestruki osvajač Zlatne lopte u slučaju raskida svakog mjeseca isplaćivati 100.000 eura. prenosi Glamblam