Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Bajramović kaže da nije udario Samardžića, objavljen snimak koji pokazuje drukčije

Nakon današnjeg incidenta i fizičkog okršaja u sarajevskom hotelu Holiday Inn, objavljen je i video na kojem je prikazan Halil Bajramović kako fizički napada Sulejmana Samardžića.

“Nakon današnjih izjava koje je Halil Bajramović dao medijima i u kojima tvrdi kako je potpuna neistina da je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Vlade USK, i ovu laž ekspresno sustiže istina. Ne računajući da se vrata lifta neće zatvoriti, Bajramovićev podmukli napad snimljen je i zorno dokazuje njegov kabadahijski napad, a ovaj “hrabri” NiP-ovac i novopečeni političar je u trenutku straha i rezigniranosti sam uspio snimiti čak i pokušaj vlastitog bijega s lica mjesta u kojem ga je spriječio Rifet Hozanović. I tako javnost ima na uvid i snimku napada i drugi dio događaja nakon kojih je svaki komentar suvišan“, saopćili su iz NES BiH povodom današnjeg incidenta u Holiday Innu.

Na pitanje da li je napao Samardžića, on je odgovorio: “Ako i zbog čega ne bih to učinio, ne bih zbog gostovanja večeras. Nisam. Ja sam doživio neugodnost.”

No, snimak koji je objavljen ipak pokazuje drugačije.

Pogledajte sami kako Bajramović “nije udario” Samardžića.

Vijest Bajramović kaže da nije udario Samardžića, objavljen snimak koji pokazuje drukčije se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Fokus