Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Bećirović i Komšić uputili saučešće povodom smrti gradonačelnika Živinica Samira Kamenjakovića

Članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić uputili su saučešće povodom smrti gradonačelnika Živinica Samira Kamenjakovića.

“Sa velikom tugom primio sam vijest o smrti gradonačelnika Živinica Samira Kamenjakovića. Prerani odlazak gradonačelnika Kamenjakovića je veliki gubitak za njegovu porodicu, prijatelje, građane Živinica i Bosnu i Hercegovinu. Ostaće zauvijek upamćen kao čovjek koji se vrijedno i uporno zalagao za napredak Živinica, Tuzlanskog kantona i države Bosne i Hercegovine. Izjavljujem iskreno saučešće porodici, prijateljima, građanima Živinica i svima koji su imali čast poznavati Samira Kamenjakovića”, poručio je Bećirović.

Komšić je uputio je telegram saučešća njegovoj porodici i Gradskoj upravi grada Živinice.

“Vijest da nas je napustio gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković primio sam sa neizmjernom tugom. Imao sam priliku susresti se s njim i uvjeriti se da je riječ o čovjeku koji je svojim radom i zalaganjem dao neprocjenjiv doprinos jačanju njegove lokalne zajednice. Njegov prerani odlazak nenadoknadiv je gubitak za njegovu porodicu, prijatelje i grad Živinice. Iskrene izraze saučešća upućujem njegovoj porodici, prijateljima, Gradskoj upravi i građanima Živinica”, stoji u telegramu, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Raport.ba