Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Dramatično: Teretni voz naletio na automobil, povrijeđena jedna osoba

Na pruzi Šamac-Doboj na putnom prelazu “Višnjik” između stanice Modriča i ukrsnice Vranjak desila se stravična nesreća. Naime, kako navodi Srna, vozač automobila “krajsler” iz Modriče čiji su inicijali N.P. povrijeđen je nakon što je na njegovo vozilo naletio teretni voz na putnom prelazu u Tarevcu u opštini Modriča.

Kako su rekli iz Policijske uprave Doboj povrijeđena osoba je prevezna u bolnicu.

“Povrijeđena je osoba koja je prevezan u dobojsku bolnicu na hospitalizaciju. Sudar se dogodio u 15.50. Teretni voz, kojim je upravljao mašinovođa čiji su inicijali Ž.S. iz Doboja, kretao se iz pravca Šamca prema Doboju”, naveli su iz Policijske uprave.

Uviđaj vrše policijski službenici Policijske stanice Modriča.

“Mašinovođa je uvidjevši vozilo na putnom prelazu postupio po propisima. Davao zvučne signale upozorenja i pristupio kočenju, ali se nažalost udes nije mogao izbjeći”, navode iz Željeznica RS.

Dodali su:

“Uslijed ovog vanrednog događaja došlo je do oštećenja kontaktne mreže i lokomotive Željeznica RS”, istaknuto je.

Osim nadležne službe Hitne pomoći tu su bili i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS kao i Komisija za vanredne događaje Željeznica RS. Više povrijeđenih nije bilo. Uskoro će za javnost biti poznato više informacija nakon što se završi uviđaj.

O svemu bi se trebali oglasiti tokom sutrašnjeg dana.

Raport.ba