Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Harun Kurić, jedan od dvojice pretučenih u Baru: Napali su nas bez razloga. Malo sam razočaran u omladinu

Harun Kurić, jedan od pretučenih sportista iz Sarajeva koje je u Baru napala grupa huligana, ispričao je za televiziju E u Crnoj Gori, da ih je sinoć pet nepoznatih momaka u Baru napalo bez razloga.

U izjavi za crnogorsku TV E poručuje da je “razočaran u našu omladinu” kao i da ne bi trebalo na ovaj način da se odnosimo jedni prema drugima.

Ipak, sarajevski mladi sportista kaže da ga ovaj događaj neće pokolebati, te da se raduje novim takmičenjima i boravku u Crnoj Gori.

Kurić je rekao da ima dvije posjekotine na potiljku i par masnica, ali da to nije ništa u poređenju sa povredama njegovog kolege koji ima frakturu lica.

“Kada smo kupovali grickalice, sokove, došlo je pet nepoznatih lica, pet momaka naših godina, koji su nas napali bez razloga. Niti smo šta rekli, niti smo imali ikakvu namjeru da ikog isprovociramo. Imam jednu ili dvije posjekotine iza glave, imam par masnica po licu, ali to nije ništa toliko ozbiljno koliko je jaranu. On ima više fraktura jagodične kosti, vilice i mezijalne kosti”, rekao je Kurić za TV E, prenosi Slobodna Bosna.

Harun kaže da je bilo pet napadača koji im nisu poznati i sa kojima prethodno nisu razgovarali. Vjeruje da su iz naselja Šušanj u kojem je klub smješten, te da su znali da su iz BiH.

“Mi smo se vratili natrag u hotel. Gazdarica hotela je pozvala policiju, koja je jako brzo došla. Oni su nas povezli do ambulante gdje su nas provjerili povrede, pa su nas uputili u bolnicu da nam detaljno to snime i pogledaju povrede. Tada su otkrili na CT-u da kolega ima frakturu lica”, kazao je Kurić.

Poručuje da je razočaran u omladinu.

“Malo sam razočaran u našu omladinu. Ne bi trebali ovako da komuniciramo, da se odnosimo jedni prema drugima na ovaj način, da se vrijeđamo na nacionalnoj osnovi. Trebalo bi svi da budemo raja”, rekao je Harun, koji je je sin novinarke Arduane Pribinje i pjevača Al Dina Kurića.

Raport.ba