Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Komšije u šoku nakon tragične smrti Mladena Dulića: “Izgledao je kao da je zaspao”

Region je potresla vijest o smrti 22-godišnjeg Mladena Dulića koji je izvršio samoubistvo nakon što su ga ismijavali na društvenim mrežama. Njegove komšije otkrile su da je bio pristojan i uzoran dječak.

Borislav Drljača, prvi komšija priča da se radilo o pristojnom i uzornom dječaku i dobrom komšiji koji je volio život.

“Volio je ljude, nikada nikoga nije uvrijedio. Bio je vrijedan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili” – opisuje Boro komšiju Mladena i njegovu porodicu.

Kaže da je juče oko 15 sati čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promijenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati riječima.

Mladen Dulić

“Brzo su došli policija i ljekari i obavljen je uviđaj. Mladen je izgledao kao da je zaspao. Zamotali smo ga u deku i odnijeli u mrtvačnicu”, prisjetio se trenutaka Boro koji će ga pratiti dok je živ.

“Sistem je loš, ovakve stvari se ne smiju više nikada dogoditi. Mladen nikome nažao nije učinio, a na kraju je digao ruku na sebe, jer nije mogao izdržati podsmijeh na društvenim mrežama”, ispričao je Drljača za Srpskainfo.

Dodaje kako je nekoliko trenutaka prije tragedije, mladić popio kafu sa podstanarima. Tada je rekao : “Ne mogu ja ovo izdržati”. Ni tada niko nije shvatio ozbiljno riječi dvadesetdvogodišnjeg mladića. Nažalost, Mladen je ubrzo otišao u pušnicu iza porodične kuće i objesio se.

Raport.ba