Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Od subote počinje LIVE STREAM kandidata BHI-KF za sve nivoe vlasti

Sa ciljem što potpunijeg predstavljanja odnosno upoznavanja sa kandidatima, “Bosanskohercegovačka inicijativa – Kasumović Fuad” (BHI -KF) obavještava građane kako će svaku noć, počevši od subote (24.9.), emitirati LIVE STREAM na Facebook stranici stranke gdje će se javnosti obraćati kandidati za sve nivoe vlasti!, saopštila je “Bosanskohercegovačka inicijativa – Kasumović Fuad”.

-Mi nemamo oraha u džepovima, u proteklom periodu uradili smo mnogo za građane i to u preko 70 mjesnih zajednica. Imamo obraza pogledati građane i obratiti im se kako na skupu tako i na ovaj način jer o nama govore naše biografije bez mrlje i rezultati rada uvaženog gradonačelnika i vijećnika u Gradskom vijeću Zenica – navode iz BHI KF.

Budite sa kandidatima BHI – KF od subote, 24. septembra, svaku noć od 22 sata, gdje ćete u polusatnom obraćanju kandidata saznati zašto su baš oni jedina alternativa za europsku BiH?!, poručili su.

Vijest Od subote počinje LIVE STREAM kandidata BHI-KF za sve nivoe vlasti se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Fokus