Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Organizacija Pomozi.ba podijelila 7.019 novogodišnjih paketića

Humanitarna organizacija Pomozi.ba i ove novogodišnje praznike uljepšala je djeci bez roditelja i iz socijalno ugroženih porodica kojima i inače posvećuje posebnu pažnju.

„Krajem decembra prošle i početkom januara ove godine podijelili smo ukupno 7.019 paketića kojima smo izmamili toliko osmijeha na licima mališana iz gotovo svih dijelova Bosne i Hercegovine koji se susreću sa brojnim životnim poteškoćama već od malih nogu“, naveli su iz Pomozi.ba organizacije.

Novogodišnji paketići su stigli do brojnih ustanova koje brinu o djeci i mladima, škola i mališana iz Bihaća, Cazina, Sanskog Mosta, Dubice, Zavidovića, Tuzle, Lukavca, Kaknja, Travnika, Han Bile, Mostara, Jablanice, Bratunca, Goražda, Fojnice, Vareša, Breze, Sarajeva, prihvatnog centra Ušivak…

„Djeca su bila uzbuđena i presretna jer je neko mislio na njih i pripremio im zanimljive poklone! Drago nam je što smo uspjeli obradovati mališane koji odrastaju u teškim uvjetima. Još jednom od srca zahvaljujemo kompanijama Bingo, Konzum, Mercator, DCC MLS, nastavnicima i učenicima škola, vaspitačicama i djeci iz vrtića, te svim građanima koji su dali svoj doprinos da obradujemo više od 7.000 mališana“, zaključili su iz organizacije Pomozi.ba.

Vijest Organizacija Pomozi.ba podijelila 7.019 novogodišnjih paketića se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Fokus