Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Raspisan natječaj za prijam u zrakoplovnu vojnu akademiju Cranwell

Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine aspisalo je natječaj za prijam na zrakoplovnu vojnu akademiju Cranwell u Velikoj Britaniji, priopćeno je iz tog ministarstva.

Na konkurs se mogu prijaviti mladići i djevojke iz civilstva, koji su uspješno završili prvi ciklus studija i koji na dan 16. februara 2024. godine neće biti stariji od 27 godina, kao i pripadnici Oružanih snaga BiH koji uz završen prvi ciklus studija, neće biti stariji od 29 godina na dan 24. jula  2023. godine.

Za prijam se zahtijeva visoko poznavanje engleskog jezika i visoka razina fizičke pripremljenosti. Detaljni uvjeti natječaja objavljeni su na službenoj web-stranici MO BiH, www.mod.gov.ba, na linkovima Oglasi/Konkursi ( shorturl.at/bpDEU ) i Postani pripadnik OS BiH ( shorturl.at/dy014 ). Konkurs je otvoren 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja.

Školovanje na Kraljevskoj zrakoplovnoj vojnoj akademiji Cranwell traje od 24. jula 2023. do16. februara 2024. godine.

Po završetku školovanja, kadeti će biti primljeni u djelatnu službu u početnom činu oficira Oružanih snaga Bosne i Hercegovine – potporučnik.

Vijest Raspisan natječaj za prijam u zrakoplovnu vojnu akademiju Cranwell se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Fokus