Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

SDA-ova Bišćević Tokić bi da iz države protjera lidere Trojke

Zlatko Miletić (ZNG) postao je preko noći favorit SDA-ovaca. Nakon što je Miletić nečim ponukan krenuo pljuje po svojim partnerima, SDA-ovci su ga počeki slaviti.

ZNG je dio Osmorke, a Miletić je sinoć u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića iskazao svoja nezadovoljstva. On, prema svemu sudeći, neće glasati za Vijeće ministara BiH.

Posebno je kritizirao lidere SDP-a, NiP-a i NS-a. Miletić smatra da ni Nikšić ni Konaković ni Forto ne trebaju prihvatiti nikakve pozicije. Pored toga, optužio ih je da su popustili SNSD-u i HDZ-u.

SDA-ovci sad masovno slave Miletića, kojeg su do jučer satanizirali jer im je prozivao šefa za kriminal.

A, šefica Glavnog odbora SDA Jasmina Bišćević Tokić otišla je toliko daleko da bi iz države protjera lidere Trojke.

Poslije izjave Miletica trebamo proglasiti Fortu, Nikšića i Konakovica nepoželjnim u Bosni i Hercegovini!— Jasmina Biscevic Tokic (@BiscevicTokic_J) January 7, 2023

“Poslije izjave Miletica trebamo proglasiti Fortu, Nikšića i Konakovica nepoželjnim u Bosni i Hercegovini!”, navela je Tokić na Twitteru.

Tokić nije navela na šta konkretno misli, odnosno na koji dio Miletićeve izjave. ‍Nije se osvrtala ni na to da je Miletić kazao da je SDA privatizirala zdravstvo i nabavila fuš respiratore. Inače, Bišćević Tokić se rijetko oglašava, a jedna je bliskih saradnica Sebije Izetbegović.

Raport.ba