Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Senad Hadžifejzović: Šta sam stvarno rekao o Dodiku? Ovo je istina, neće vam proći!

Nakon jučerašnje emisije Centralnog dnevnik, poznati bh. novinar i voditelj Senad Hadžifejzović našao se na žestokoj meti kritika političara iz RS. Tačnije, na meti strašnih kritika Dodikovih ljudi.

Dodikovi ljudi

Naime, mediji bliski Dodiku su naveli kako je Hadžifejzović u razgovoru sa Dušanom Janjićem upitao da li rješenje sa Miloradom Dodikom, e da se “smijeni, smiri, ubije?”.

Odmah su nakon uslijedile reakcije. Direktor Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) BiH, Draško Milinović je kazao kako je RAK danas po službenoj dužnosti pokrenuo postupak protiv tog medija. 

Sada se oglasio i Senad Hadžifejzović. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti bez redigovanja i lektorisanja.

Pismo Hadžifejzovića

“Odgovor Drašku Dodikovom.Ti, Draško Dodikov i tvoj Draško Dodik, i Dodikov brat u bolesti ,Bakir Draško, vi ste RAK ovog društva.I Draško Čović je RAK.I, imamo još RAK-onja.Naša zemlja ima RAK- vas. Metastaza.Imamo karcinom, strano tijelo.Hemo-kemoterapija protiv RAK-a je Istina.Istina je da sam rekao:SMIJENI,SMIRI, UMIRI.To čuje, to je jasno svakom ko čak ima i RAK.Nisam rekao UBIJE.Pozivam sve Audio Ton Doktor Majstore Svijeta da utvrde, daju dijagnozu da RAK glumi da ima rak slušnog organa, uha. I da ne glumi da nema mozak.RAK razara i nedjeljom. Niko ne radi nedjeljom, osim RAKA.Pravno kazano, RAK prejudicira odluku nedjeljom.Novinarski rečeno, RAK presuđuje nedjeljom.RAK je presudio: Ukinut ćemo Face!Citiram Dodik Draška: ” Protiv Face-a rigorozne mjere…skraćen postupak….najveća moguća novčana kazna i suspenzija programa i oduzimanje tv licence..Draško Dodik Bakir Čović Inkvizicija.No pasaran! Nećete proći!Ni u ratu nisam rekao UBITI, a ni u miru.No, istinom treba UBITI laži.DaBogda svaki Draško živio 100 godina i doživio ubijanje istinom.Moje ime je Senad Hadžifejzović, 2024.godine biće tačno 50 godina od kada je objavljen moj prvi tekst u jednoj velikoj novini. Imao sam samo 12 godina.Inače imam 33 godine, ranije sam imao i manje.Draškali su me, draškao sam ih, to je usud, sudbina novinara. To je moj, naš posao.Draškat ću ih dok sam živ.Dok me,ako ne UBIJU.Nisam rekao UBITI.Nikada u životu nisam rekao UBITI.Cijeli život govorim javno, uživo,UMIRITI.Ne izvinjavam se, jebite se Draško Dodik Bakir Dragan Ostali.

SMIJENI,SMIRI, UMIRI.”, kazao je Hadžifejzović.

Raport.ba