Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

U hotelu na Vlašiću buknuo požar, oglasio se menadžment

Nakon požara koji je sinoć buknuo na Vlašiću pričinjena je velika materijalna šteta na hotelu Pahuljica. Tim povodom oglasio se menadžment ovog hotela.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Dragi naši gosti, prijatelji i partneri Hotela Pahuljica, te svi koji ste bili uz nas, nemili događaj koji se odvijao u noći devetog na deseti mart, požar koji je zahvatio dio hotela, napravio je izuzetnu materijalnu štetu ali što je najbitnije – nije bilo povrijeđenih i ugroženih gostiju ili uposlenika.

Odmah po prijavi o požaru upućena je policijska patrola te dvije vatrogasne ekipe koje su bile angažovane na gašenju požara uz naše hrabre radnike i kolege.

Posebno se želimo zahvaliti svima koji su učestvovali u akciji gašenja, Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Travnik, Dobrovoljnim vatrogasnim društvima Turbe i Bruneji, mještanima sa područja MZ Šišava, Mudrike i Vitovlje, te naravno i našim radnicima.

Želimo se zahvaliti Općinskoj upravi Travnik, načelniku Kenanu Dautoviću, te svim instucijama iz Travnika i Srednjobosanskog Kantona, koji su bili podrškom uz nas sinoć.

Uprava Hotela Pahuljica, i pored značajne štete i snažnih emocija koje su obuzele čitav kolektiv, ima namjeru započeti u najkraćem roku restauraciju i saniranje nastale štete, kako bi Hotel opet zasijao za svoje goste u još ljepšem izdanju. Hvala vam. Hotel pahuljica Vlašić”, saopćeno je iz hotela.

Vijest U hotelu na Vlašiću buknuo požar, oglasio se menadžment se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Fokus