Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

BINGO U PETAK OTVARA JOŠ JEDAN OBJEKAT

Kompanija Bingo najavila je otvaranje još jednog prodajnog objekta.

U petak, 2. decembra bit će otvoren hipermarket Bingo u naselju Tojšići u općini Kalesija.

Na dan otvaranja za kupce i goste će biti pripremljen zabavni program i pokloni.

  • Dragi kupci, u petak 2. decembra hipermarket Bingo u Tojšićima počinje sa radom. Posjetite nas na adresi Tojšići bb. Očekuje vas cjelodnevna zabava i pokloni uz kupovinu” , najavljeno je iz Binga.

U novom objektu priliku za zaposlenje dobili su prodavači, konobari, skladištari, mesari, prodavači i kuhari.

Podsjetimo, u okviru Bingo Group, trenutno posluje 20 kompanija uključujući i 13 proizvodnih jedinica u kojima se obavlja vlastita proizvodnja povrća, jaja, pilećeg mesa, tjestenine i papira.

U vlasništvu Bingo Group nalaze se i kompanije Majevica, Semberka, Dita, Duka, Pivara Tuzla i Ingram Srebrenik, a već duži niz godina grupacija proizvodi i električnu energiju na solarni pogon za potrebe proizvodnih procesa.

Bingo trgovački lanac danas ima više od 220 poslovnica, pedesetak ugostiteljskih objekata i šest tržnih centara širom Bosne i Hercegovine što ga čini najvećim domaćim maloprodajnim lancem trgovina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

Hayat