Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

Danas i sutra kućni sajam u Centru za kuću i vrt FIS u Vitezu

U Centru za kuću i vrt FIS u Vitezu ovog vikenda, 13. i 14. svibnja održava se tradicionalni  Kućni sajam,koji kupcima donosi super popuste na najširi asortiman roba za uređenje kuće i vrta.

Na ovaj način, FIS želi da pogoduje svojim kupcima i njihovom potrebama, naročito sada u vrijeme sve težih ekonomskih prilika.

Stoga je Kućni sajam prilika da kupci u FIS-u po sajamskim, sniženim cijenama pronađu sve što im je potrebno za uređenje kuće i vrta.

U dane Kućnog sajma FIS daje popust od 20% na kompletan asortiman ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona,linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluprozivoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.

Osim u Centru za kuću i vrt u Vitezu, sajam će u petak i subotu biti održan i u FIS centrima u Banja Luci, Cazinu i Livnu.

„Dragi kupci, posjetite nas u dane Kućnog sajma, iskoristite popust od 20% i kupujete sa zadovoljstvom“, poručuju iz FIS-a.