Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

Milijarder Elon u svom stilu ispalio da kupuje nogometni klub Manchester United

Glavni izvršni direktor SpaceX-a i Tesle Elon Musk objavio je na društvenoj mreži Twitter da kupuje engleski nogometni klub Manchester United, piše The Guardian. Musk, podsjeća Guardian, ima povijest objavljivanja irelevantnih tvitova i tek ostaje za vidjeti koliko je u ovom slučaju (ne)ozbiljan.

“Crveni vragovi” trenutno proživljavaju veliku krizu. Prošle ih je subote Brentford porazio s visokih 4:0, portugalski napadač Cristiano Ronaldo želi napustiti klub, a ideja nizozemskog trenera kluba Erica ten Haga da se napadi grade od obrane za sada nije pala na plodno tlo.

Iako su se u engleskoj Premier ligi odigrala tek dva kola, United se trenutno nalazi na posljednjem mjestu tablice. Klub do sada nije osvojio nijedan bod, a ima gol razliku 1:6.

Musk na Twitteru nije komentirao ništa od toga već je samo u svom stilu ispalio da će kupiti klub te da bi svi simpatizeri kluba trebali pozdraviti tu njegovu odluku, prenosi Jutarnji.

“Kupujem Manchester United, nema na čemu”, napisao je Musk na Twitteru.

Musk, podsjeća Guardian, ima povijest objavljivanja irelevantnih tvitova i tek ostaje za vidjeti koliko je u ovom slučaju (ne)ozbiljan.