Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

ANĐELKA PRPIĆ SE SLUPALA KOLIMA! Glumica ispričala detalje nezgode

Poznata glumica Anđelka Prpić ispričala je anegdotu od koje ćete se, zasigurno, nasmijati.

  • Otišla sam u školu autom, pa smo odlučili da pobjegnemo sa nekog časa. Djeco, to nemojte da radite. Možete, ali da kažete sve. A ja sam krila. Kad sam se vraćala u školu sa drugaricama u priči i udarim auto u neki auto ispred sebe. Samo smo se dotakli automobilima. Pošto je taj auto bio neki službeni, taj čovjek je “vršio uviđaj” lezi dole, gledaj šta je bilo – počela je Anđelka Prpić sa pričom.

Anđelka je ispričala hronološki šta se sve dešavalo, ali se sjetila detalja sa blatom.

  • Taj čovjek je vozio nekog Jugu, koji je imao plastični branik, koga da hoćeš da polomiš ne možeš. A moj se rascvjetao (branik). Pošto je tog dana padala kiša, ja sam uzela blato i zamazala branik blatom. I legla kao popodne da spavam i došao je tata. Budi me i kaže, neko ti je udario auto. I ja kažem kao “A, gdje..”. Kaže on – ne mogu da vjerujem i zamisli da zamažu blatom. Zamisli kakvi su ljudi – rekao je tata tada – kaže kroz smijeh Anđelka.
  • I ja kao kažem – strašno – ispričala je Anđelka.
    A onda je ispričala kako je njen tata shvatio da je u stvari Anđelka udarila autom.
  • Došao je i rekao mi: “Udarila si auto, a”. I ja kažem da jesam. A u stvari mene je vidio njegov najbolji prijatelj u gradu i pitao ga kako je “Kako je Đeka?”. Čovjek je pitao kako sam ja, a ne da me nešto cinkari – rekla je Anđelka.

(express/alo)

Express