Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

BAJAGA JE STAR I IZGUŽVAN, NEKA MIJENJA DILERA: Lukas o incidentu koji je goruća tema

Folker Aca Lukas održao je konfencrenciju za štampu povodom učešća na Beoviziji.Na muzičkom takmičenju, Lukas se plasirao u finale, koje će se održati u subotu. Međutim, prvo veče došlo do čarki između njega i  Bajage.

Mi smo se prijavili za ovo takmičenje iz razloga, a nismo znali da će biti namešteno. Mi možemo i to da pobedimo. Ovo je sramota šta ovde rade. Niko nije ovde blesav. Stavili ste starog, izgužvanog Bajagu, koji je strašan umjetnik, počeo da glumi budalu, priča o politici nasred Beovizije, ja sam šokiran. Sa onom ofarbanom kosom, ne smije da izađe na kišu… Ovo je tragedija, ja sam šokiran.Sad smo vidjeli sve na ovom polufinalu. Neke stvari su se iskristalisale u glavi, vjerovatno i vama. Prvo da krenemo od mog nastupa, bio je potpuno ugašen klavir, smanjeno svjetlo, mene nema u kadru, djevojke koje su igrale kao da nisu bile tu… Otišli smo u grin rum, i jedini od svih učesnika nismo dobili aplauz, a znate da se to obično radi tamo. Kad smo mi ušli bilo je kao u toaletu. I tamo naravno onaj voditelj mi je prišao i postavio dva prilično glupa pitanja, to je sve. Poslije toga nas nije bilo u grin rumu cijele večeri, dok se nije završilo sve. Prošao sam u finale, jer je bilo potpuno nemoguće da ne prođem, i u svakom slučaju to je sve što se desilo tamo – pričao je Lukas i dodao:

Momčilo Bajagić Bajaga i ja goruća tema. Poznajem ga 30 godina. Sretali smo se, družili se, par puta sam ih vodio na provod… Znamo se dobro, zna da interpretiram njegove pjesme često, došli smo sinoć tamo, javili smo se. Ja sam se pozdravio sa njim i onda je on rekao: “Znaš, brate, pjevao si moju pjesmu. Ne može, ne pjevam ja tvoje pjesme. Digao mi je pritisak na 300. Iskulirao sam. Poslije sam video o čemu se radi. Cijela priča je da on mene isprovocira i iznervira. Bajaga mora da promjeni dilera jer ga je uspavao-rekao je.

Momčila Bajagića Bajagu nije želio da komentariše.

Nemam komentara- kratko je poručio Bajaga i zahvalio se.

(Express/Kurir)

Express