Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

DARA BUBAMARA ČITAVO BOGATSTVO DALA NA ESTETSKE OPERACIJE! Od ukupne cifre će vam se zavrtjeti

Pjevačica Dara Bubamara imala je brojne estetske operacije za koje je dala ogroman novac. Ona je zategla lice, sredila nos i uradila silikone, a sada je isplivao i cjenovnik tih zahvata.

Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije nešto više desetak godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta.

Sada ima “sedmice”, a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 eura.

“Često mijenjam silikone, prije svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svjetske trendove, dosta je više lažnog morala”, govorila je Dara

Dara je za zube iskeširala 18.000 eura.

Pjevačica je dopunjavala i usne nekoliko puta. Cijena kubika filera za usne je oko 150 eura, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 eura.

Dara je navodno u Turskoj smanjila nos, a taj zahtjev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. eura.

Pored operacije nosa, može se vidjeti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove “sitne” kozmetičke intervencije koštaju oko 300 eura u beogradskim klinikama.

U posljednje vrijeme, pjevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 eura po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 eura.

(express/blic)

Express