Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

IAKO NIJE DOKAZANO SRODSTVO: Vanbračna kćerka Vladimira Putina ima najposjećeniji profil na Instagramu

Profil Luize Rozove na Instagramu ovih dana spada u najposećenije na svijetu — i to ne iz dobrih razloga. Skoro svi koji ga posjete čine to kako bi napisali nešto negativno, prijetili joj, vrijeđali je…

Osamnaestogodišnja Luiza, čije je pravo ime zapravo Elizaveta Krivonogih, bila je, međutim, poznata dijelu javnosti i prije nego što je počeo ovaj talas bijesa prema njoj. Razlog je to što se već neko vrijeme špekuliiše da bi ona mogla da bude — kćerka predsjednika Ruske federacije Vladimira Putina!

Poznato je da Putin ima dvije kćerke — Mariju i Ekaterinu, koje ima s bivšom suprugom Ljudmilom Putinom, a špekulisalo se da je dobio još jednu kćerku, tokom afere s gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Međutim, često se može čuti i teorija da je predsjednik Rusije imao avanturu sa Svetlanom Krivonogih, koja je nekada radila kao spremačica, a danas je suvlasnica jedne poznate banke u ovoj zemlji. Navodno je iz te veze rođeno dijete — Elizaveta Krivonogih.

Ona je dugo bila vrlo aktivna na Instagramu i dijelila je fotografije koje svjedoče o njenom luksuznom životu: izlascima u skupocjene restorane, ljubavi prema najprestižnijim modnim kućama, ljetovanjima… Sada je, po izbijanju rata u Ukrajini, pored svake od ovih fotografija negativan komentar.

“Jesi li to pošla u rat?”, “Kako te nije sramota da trošiš krvave pare?”, “Reci tati da ode pravo u pakao”, “Gori u paklu”, “Nestani s planete, i ti i tvoja porodica”, “Umri”, “Je*i se”… neke su od reakcija.

Kako pišu strani mediji, Luiza Rozova jedina je osoba za koju se vjeruje da pripada porodici Putin koju možemo vidjeti na društvenim mrežama, zbog čega se ljudi ogorčeni nakon ruske invazije na Ukrajinu obraćaju upravo njoj. Malobrojni korisnici Instagrama stali su u njenu odbranu istakavši da ona ne može da bude kriva za odluke svog oca, a ima i onih koji podsjećaju da nikad nije potvrđeno da ova djevojka ima bilo kakve veze s Vladimirom Putinom.

Luizu, inače, na Instagramu prati više od 94 hiljada ljudi, a nije se oglašavala novim objavama od oktobra. Mediji tvrde da bi joj moglo biti zabranjeno da koristi Instagram, budući da na njemu nije primjećena već pet mjeseci.

Express