Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

JOVANA JEREMIĆ NAKON RAZVODA: Voja je idealan prijatelj, ali ne i partner

Jovana Jeremić je progovorila o razvodu, a tom prilikom je otkrila da se poslije toga lijepo osjeća, kao i da je shvatila da joj je bivši muž zapravo. 

– Jako se lijepo osjećam otkako sam se razvela. Ponosna sam na sebe zbog odluke. Svedok sam slučajeva gde ljudi žive u potpuno promašenim brakovima. Zaljubljenih je mnogo, ali hrabrih je malo. Nije dovoljno da voliš nekog, mnogi se švalerišu, ali svojoj ljubavi ne daju formalan okvir. Prije svega zbog okoline, šta će ko da kaže, pa se brinu za imovinu, žene se bave ucjenama… Ucenjuju ih sa djecom, ali jednostavno muškarac mora da bude hrabar da završi propalu vezu i započne novu – rekla je Jovana, pa dodala:

–  Oslobodila sam se u svakom smislu. Nikome ne moram da polažem račune. U nekom momentu mog braka se to istrošilo, bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo sjesti i dogovoriti se. Mi smo u odličnim odnosima, Voja je moj idealan prijatelj, ali ne partner. Ja mu kažem ”Daj molim te mi kaži da li ima neka riba…”, ali ja nikome ne kažem kad sam zaljubljena. Nisam u vezi, možda sam samo zaljubljena, očekujem da će proljeće donijti lijepe stvari. Bez ljubavi nema života. Jako brzo se useljavam u novi stan – rekla je. 

Piše: N. N.

Express