Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KAKO DA IZGLEDATE BAREM 5 GODINA MLAĐE: Žene od stila kojima se svi dive koriste OVE TRIKOVE

Aksesoari mogu da doprinesu svakom autfitu ili da ga unište u potpunosti. Oni takođe mogu da vam dodaju godine, ali ako odaberete dobre aksesoare zapravo je moguće da vratite vrijeme unazad i uz pomoć aksesoara izgledate čak do 5 godina mlađe.

Par ideja za nošenje aksesoara, koji će učiniti da izgledate prefinjeno i mlado:

Pored toga što će učiniti da izgledate damski, može vas zaštiti od spoljašnjih uticaja. U prodaji postoji bezbroj modela, koji će se odlično uklopiti uz vaš autfit.

Naočare za sunce

Zaštitiće vaše oči od sunčevih zraka, a pored toga izgledaćete kao holivudska zvijezda. Odličan su izbor ukoliko izgledate umorno i niste stigli da se našminkate. Ono što je bitno jeste da vodite računa pri odabiru modela, te da oblik naočara uskladite sa oblikom glave.

Nakit

Dobar nakin odradiće više od pola posla kada je vaš autfit u pitanju. Ukoliko se odlučite za klasičnu odjeću, bez mnogo detalja, nakit će učiniti pravo čudo i začiniće vašu odijevnu kombinaciju. Vodite računa da ne pretjerate kada je nakit u pitanju, te neka vam na umu bude čuvena rečenica “Manje je više!”.

Torba

Ukoliko imate dobru torbu, sve drugo može otići u drugi plan. Bilo da ste neko ko voli da eksperimentiše ili neko ko voli klasiku, tržište nudi razne modele koji će vas oduševiti. Ljeti birajte veselije tonove, a za zimu ostavite one bejzik boje kao što su crna i bež. prneosi “Novi“.