Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Kćerka Goce Božinovske mami uzdahe: Stas i glas naslijedila od majke

Jelena Vučković, starija kćerka pjevačice Goce Božinovske, koju je dobila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, prije deset godina godina otpočela je muzičku karijeru, ali se nakon toga povukla iz javnosti.

Jelena je, naime, raskinula ugovor sa “Grand” produkcijom, a zbog toga je u decembru 2019. dospjela u žižu javnosti. Tada je osvanula vijest da joj je Saša Popović dozvolio da raskine ugovor sa “Grandom” tri godine prije isteka ugovora, te da ona više nije u obavezi da polovinu zarade daje produkciji.

To je izazvalo ogromnu pažnju, a da je Jelena raskinula ugovor sa “Grandom” poslije šest, umjesto poslije devet godina, potvrdio je i njen otac, kompozitor Rade Vučković.

Jelena je nastavila da se bavi muzikom, ali ne i da se eksponira u medijima, međutim svoje vjenčanje ipak nije uspjela da sakrije.

Ona se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dječka Aleksandra Sofronića. Ubrzo nakon što se pojavila ova vijest, njena mama Goca Božinovska ju je demantovala. Međutim, zet je ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija.

– Naravno da smo vjenčani. To je nešto između njih dvije, ne znam šta bih vam rekao. Možda je Goca tako reagovala jer je mislila da je to privatna stvar – rekao je tada Sofronić.

Vučkovićeva se nakon udaje za Aleksandra preselila u Valjevo, ali nakon dvije i po godine uslijedio je krah braka, što je njen bivši suprug tada i potvrdio.

– Neka je sreća prati. O bivšima sve najbolje – rekao je Aleksandar Sofronić.

– Ne znam, ne znam, posvađali su se, ne znam, ne želim da komentarišem to – bila je kratka tada Goca Božinovska, koja nije željela da govori o ćerki i nekadašnjem zetu.

Goca Božinovska pored Jelene ima i kćerku Zoranu i sina Mirka, a njih je dobila u braku sa drugim suprugom, Zoranom Šijanom. Nedavno je postala i baka.

(express/pink)

Express