Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KLEOPARTA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Vama seksa nikad nije nedostajalo

Nezadovoljna sam sobom i voljela bih se promijeniti. Već odavno nemam dečka, a seks je za mene postao samo davno sjećanje. Rođena sam 1984. godine u znaku Ribe.

Šifra: Sama, Banja Luka

– Muškarac kojeg pokušavate osvojiti, a koji nikako da počne čitati između redova ne zna kakvu bi vatru gasio. Koliko vidim seks vam nije samo u sjećanju jer održavate povremene seksualne odnose sa vama bliskim kolegom. U roku od tri mjeseca naći ćete srodnu dušu. U početku ćete vjerovati da je to poznanstvo za jedan dan ali ćete se vrlo brzo tom istom momku kojeg ćete ismijavati, zakleti na vječnu ljubav. U svakom slučaju vama seksa nikad nije nedostajalo.

Recite mi nešto o sudbini mog 16-godišnjeg sina. Povrijedio je kičmu i ostao u invalidski kolicima. Da li će ikada prohodati?

Šifra: Očajna majka, Brčko

– Nemojte nikoga kriviti za nesreću vašeg sina koji je pao niz stepenice. Dugo ste za tu nesreću krivili vašeg brata koji nema nikakve veze s tim. Srećom, ta povreda nije trajne prirode, vaš sin će još dvije godine biti u invalidskim kolicima, ali zahvaljujući redovnim vježbama i vašoj upornosti prohodat će. U početku ćete i vi, bez obzira kolika je vaša želja da on prohoda, često gubiti nadu ali zapatite da ni vaše ni njegove lađe nisu potonule.

Express