Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Mislili su da je TUMOR – Djevojka se žalila na OTEKAO OBRAZ I JAK SVRAB, a onda su ljekari vidjeli da NEŠTO GMIŽE ispod kože

Ruski mediji preneli su da su iz obraza jedne žene (51) izvukli parazita.

Ona se javila u lokalnu bolnicu nakon što je imala neprestanu bol, svrab i oticanje u području obraza. Lekari su obavili pregled i zaključili: najverovatnije se u ženinom obrazu pojavio benigni tumor. Odlučili su da ga uklone. Ipak nije bilo tako, već se radilo o ugrizu neobičnog komarca.Međutim, tokom operacije lekare je sačekalo iznenađenje. Ispostavilo se da na pacijentovom obrazu nije tumor, već parazit veličine 12 centimetara. Upravo se on stalno kretao, što je uzrokovalo svrbež, upalu i nelagodu. Doktor koji je izvršio operaciju bio je vrlo iznenađen: prema njegovim rečima, ovo je prvi takav slučaj u 10 godina prakse.Kasnije je pacijentkinja rekla da je ne tako davno za obraz ugrizao komarac. Najverovatnije je bio zaražen helmintizom, koja je pak pokupila od neke domaće životinje.

Spoljašnji izgled lica može da ukaže da li postoji problem na koži, noktima ili kosi.

Organizam je zdrav ako:

– je koža zategnuta, elastična, normalne roze boje, bez fleka i pega, ravna bez sitnih čvorića (guščija koža), bez peruti, znoj bez mirisa.

– se kosa ne cepa, sjajna je, ne opada, ne sedi (u smislu ne pobeli), brzo raste.

– su nokti roze boje, sa belim polumesecima pri korenu, brzo rastu, ne lome se, nema zanoktica, nema belih fleka, ne urastaju u meso (posebno na nogama), prenosi sajt “Paraziti”.

Ukoliko nešto od nabrojanog nije tako – nešto se dogadja. Govori se da nema dovoljno vitamina, minerala. Znači nedovoljno se unose putem ishrane, ali ako se dovoljno unose, a i dalje postoje vidljivi nedostaci – znači nešto ili neko ih unutar organizma koristi, pa organizam ima manjak istih. Taj neko su parazitne i gljivične forme koje kao patogeni faktor vegetira unutar tela.