Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

NATAŠA BEKVALAC SLALA PRIJETEĆE PORUKE ŽENI NJENOG BIVŠEG MUŽA: Pratim te, za petama sam ti

Pjevačica Nataša Bekvalac voli da se šali na svoj račun, a često na temu ljubavi i njenih propalih brakova. Svima je poznato da je njen prvi bivši muž vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koji je sada u srećnoj zajednici sa Majom Ognjenović.

Na pitanje da li je tačno da je Nataša proganjala Maju i slala joj prijeteće poruke, Bekvalčeva je priznala da to nije radila njoj, ali jeste drugoj ženi njenog bivšeg.

-Nepravedno sam optužena da sam uhodila Maju jer je u pitanju neki drugi muž i njegova sadašnja žena. Došlo je do zabune – počela je Nataša za Informer, pa nastavila:

-Moja kćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obavještenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj: „Vidim te šta radiš“, „Pratim te“, „Za petama sam ti“, Dišem ti za vrat”. Kada sam vidjela da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogriješila i da to nije moja kćerka.

Pjevačica nije otkrila koji bivši muž je u pitanju, ali je ovom izjavom ponovo napravila pometnju i postala viralna na društvenim mrežama.

Express