Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

NIJE SE OKUPAO 40. GODINA,NAKUPIO SE SMRADA I OTPADA: Vendi objavila rat Lukasu

Vesna Vukelić Vendi prokomentarisala je pobjedu Ane Đurić Konstrakte na takmičenju za pjesmu Evrovizije i naglasila da očekuje visok plasman na takmičenju u Torinu.Vendi se osvrnula na Acu Lukasa, i na njegovu reakciju na pobjednicu izbora pesme za Evroviziju Konstraktu.

Retrogradno sam sve osmotrila i mislim da je blaga riječ da sam fascinirana. Ona je zaista zaokružena cjelina. To je jedna poruka sa neba, ta higijena je jedna duhovna i duševna higijena. Poruka je pogledajte sve ono što je prljave, recimo Acu Lukasa kome ne treba maska da bi tu RTS uštedio, on već prirodno ima masku. E ona kao da je sve to prljavo oprala i da ga je okačila tamo negdje da se suši – istakala je Vendi.Ona je istakla da je iznenađena da se tako jednostavan performans mora da izvede samo neko ko je prosvećen.

– Vidi se kakvim je životom živjela. Dok je davala intervjue vidi se da je jedan veoma ozbiljan igrač – kaže  Vendi.

Pjevačica je uputila i žestoke reči kritike na račun svog kolege Lukasa koji se nije baš proslavio na izboru za pjesmu Evrovizije 2022. godine.

– On je neko ko sebe uzdiže, sva prljavština i sav otpad kojim se on služio tokom godina ostao je na njemu i umjesto da se opere u onom lavoru, da se on sam opere i da podvije rep i da se sam ne pojavljuje tamo gdje mu nije mesto. Njegovi postupci govore koliko čovjek ima zamračenu svijest i koliko ne zna ni gdje mu je vrijeme i mjesto .On je pun jeftinih poštapalica, pa kad ne zna šta da odgovori, on se osloni na njih. On sada kao jedan prepoznatljiv golub-prevrtač, od čega nema ništa gore, sve što izbaci, on brzo poliže. Tako se negativno izjasnio i za Saru Jo, pa je to brzo pokupio.Aca Lukas, kao jedan takav golub-prevrtač, treba da se pojavi sljedeće godine na izbora pjesme za Evroviziju i da otpjeva pjesmu svog kolege Saše Matića “Neke ptice nikad ne polete”. On takve stvari radi, jer je duhovno i duševno prljav. Čovjek vrijedi onoliko koliko može nekome da kaže istinu u lice, a on to ne zna. On ne zna šta je istina. On mora da ide na jedno duhovno čišćenje, on je jedan zapečen čovjek i izgleda kao da se nije okupao 40 godina duhovno. Nakupio se sveg mogućeg smrada i otpada. Njemu se oči više ne vide, on ne zna šta priča – kaže.

Međutim, i pored oštrih reči, pevačica je istakla i da se brine šta će sa njegovom dušom biti nakon što napusti ovaj svet.

– On je zaista duboka tama, i ono što me brine, čovjek poslije smrti treba da se zapita da li mu se smiješi pakao ili raj, a njemu se zaista smiješi pakao – kaže Vendi.

(Express/Kurir)

Express