Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

NIŠTA OD VJENČANJA SNEŽANE ĐURIŠIĆ I GINEKOLOGA: Pjevačica otkrila u kakvom su odnosu

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića pod lupom je javnosti od svog samog početka.

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića, počela je nakon smrti pjevačicinog supruga Slobodana, a pretvorila se u pravu bajku.

Dok je znatiželjna javnost i mediji prate u stopu, Snežana je rijetko davala izjave o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom objasnila da se nada da će ljubav potrajati večno.

  • Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i djevojka, to je smiješno. Da je trebalo da se vjenčamo, mi bismo to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji razlog da se vjenčamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to potrajati Bog zna. Ja ću se moliti da to bude vječno – rekla je umjetnica jednom prilikom, prenosi „Svet“ .

Sudeći po novonastalim fotografijama, Snežanine molitve su na dobrom putu da budu uslišene, budući da se Vanja preselio u njenu kuću u Jajincima, koju je izgradila sa pokojnim suprugom.
Pet godina idilične veze se nastavlja, njih dvoje žive mirnim i povučenim životom i zajedničkim snagama vode računa o domaćinstvu.

(express/alo)

Express