Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

POLARIS: Doktore, injekciju možete dati sami sebi, meni više ne treba!

Gospođa Margot Hintz (83) iz Dotmunda bila je član uspješnog hora sa kojim je proputovala čitav svijet. Nažalost blistava karijera je prekinuta zbog zdravstvenih problema, i evo šta ona o tome kaže:

-Moji problemi su počeli sa bolovima u leđima, zbog koih sam bila u bolnici jer sam imala uski spinalni kanal, ali uz pomoć injekcija su doktori to riješili. Tu moji problemi nisu prestali. Moj kuk je počeo da boli, tako da sam svaka dva mjeseca išla kod ortopeda, i u početku sam dobijala injekcije protiv bolova. Poslije izvjesnog vremena injekcije mi više nisu pomagale, tako da mi je doktor davao injekcije sa kortizonom. Njihovo dejstvo je isto bilo kratkotrajno. Pošto mi više ništa nije pomagalo, doktor mi je preporučio operaciju. I druga dva doktora od kojih sam zatražila mišljenje su potvrdila da trebam novi kuk, jer za artrozu kuka ne postoji alternativno rješenje. Ja sam to odbila, jer je moja drugarica nakon operacije postala dementna. Na kraju sam isprobala i hijaluron koji sam morala sama da platim, ali bez uspjeha.

I onda sam saznala za POLARIS disk, koji već koristim šest nedjelja. Do tada sam koristila rolator (šetalicu), čak sam imala i malu šetalicu, jer nisam mogla bez nje preći iz dnevnog boravka do kuhinje. Koristeći POLARIS primjetila sam da bolovi polako nestaju, i da mogu bez šetalice da se krećem. I dalje idem svaka dva mjeseca kod ortopeda. Kada sam prošle nedjelje došla kod njega , već je bila pripremljena injekcija za mene. Samo sam se nasmijala i rekla mu: “Doktore, danas je možete dati sami sebi, jer meni više ne treba!” On me je čudno pogledao, a ja sam mu pokazala šta koristim. Zatim je lakomisleno rekao da mi on isto tako može njegove ruke na kuk staviti, na šta sam mu odgovorila da mi je već dovoljno dugo stavljao svoje ruke i davao injekcije, i da mi to nije ništa pomoglo. Njegovom čuđenju nije bilo kraja kada je izvršio mjere moje pokretljivosti i zaključio da je 75% bolje u odnosu na prošli put. Svi moji poznanici koji me vide bez šetalice me pitaju da li sam već imala operaciju, a ja im sa oduševljenjem ispričam o mom iskustvu sa POLARIS diskom. I naravno ne prođe dan da ne popijem bar litar vode koju sam tretirala POLARIS diskom.

U ljudskoj prirodi uvijek postoji nada da će biti bolje, i kada stvarno tako bude kao u ovom slučaju, teško je zadržati emocije i iskre u očima, i ne doživjeti ovo kao pobjedu svih nas, običnih ljudi. Svakodnevno dobijamo informacije o zadivljujućim rezultatima korisnika POLARIS diska vezano za raznu zdravstvenu problematiku. Zahvalni smo svima koji nam se javljaju i šalju svoja iskustva, jer to je način da proslijedimo korisne informacije i svi zajedno ispunimo svijetu dužnost, a to je da jedni drugima pomažemo.

Specifična primjena POLARIS-a kod: Svih vrsta bolova, bolne kičme i zglobova, loše cirkulacije, opstipacije, problema sa crijevima i želucem, hemoroida, ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, steriliteta, oslabljenog libida i potencije, uvećanja prostate, gojaznosti, plućnih i srčanih problema, problemi štitne žlijezde i sinusa, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

O autoru :
Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i akušerstva

Preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

M. D. A.

Naručivanje na telefone: 066/09 23 90

Express