Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

POSLJEDNJI SKANDAL TAMARE ĐURIĆ: Pretukla djevojku na parkingu

Tamara Đurić ponovo je u centru skandala. Kako prenose mediji starleta je u noći između petka i subote prebila nepoznatu djevojku ispred jedne beogradske kafane.

Incident se dogodio jer je osoba koju Tamara do te noći nikada u životu nije vidjela ušla u njen automobil, koji je bio otključan na parkingu, i slikala se u njemu, dok je Đurićka tražila muža Nikolu Kačarevića po ugostiteljskom objektu.

Detalje tuče je ispričao izvor koji se zadesio na mjestu incidenta.

– Tamara je oko dva sata poslije ponoći napravila pravi kurcšlus. Parkirala se ispred kafane, ali je sjedila u kolima i telefonirala. U jednom trenutku je napustila vozilo, ali nije zatvorila vrata. Ušla je u lokal. Tada je naišla djevojka koja je u ruci držala mobilni telefon. Nonšalantno je ušla u Tamarin automobil i počela da se slika i snima. Kad je Đurićeva izašla iz kafane i spazila je, nastao je haos – priča sagovornik.

Prema njegovim riječima, Tamara joj je najprije rekla da napusti vozilo, nakon čega je primijenila silu.

– Starleta ju je pitala: “Šta radiš u mojim kolima, izađi napolje”, na šta joj je ona odgovorila: “Hajde, pali, slikam se.” Đurićeva je potom ušla u auto i počela da je udara. Čuo sam samo kad je rekla: “Polomila si mi nos.” U tom trenutku je izletio i dečko te djevojke i iznio je iz kola. Ubrzo je iz kafane izašao i Tamarin suprug Nikola sa svojim obezbjeđenjem i šokirao se prizorom. Bijesna Tamara je sjela u kola i odvezla se – završava očevidac.

Starleta je potvrdila ova saznanja beogradskih medija:

-Ne podnosim nevaspitanje i bahato ponašanje. Takvi me izbace iz ravnoteže i gubim kontrolu. Moju ljubaznost tretiraju na pogrešan način, pa onda moram da reagujem onako kako ne želim. Žao mi je, ali moja tolerancija ima mjeru. To je sve što imam da kažem ovim povodom – poručila je Đurićeva.

Express