Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

PRVA IZJAVA NAKON ŠTO JE OŽENIO HANU HULJIĆ: Šta Danijela Martinović misli o Petru Graši

Oglasila se Danijela Martinović, nakon što je njen bivši saputnik, Petar Grašo, sa kojim je provela preko 20 godina u vezi, oženio 15 godina mlađu, kćerku Tončija Huljića, Hanu Huljić.

Dok su mnogi pomislili da je Danijelino srce slomljeno, u intervjuu za Story.hr, umjetnica je dala zagonetnu izjavu, nakon koje su se svi zapitali kako se zapravo osjeća.

Naime, poznato je da je su Danijela i Grašo bili srodne duše dugi niz godina, a hladan tuš realnosti uslijedio je nakon njihovog raskida i početka veze muzičara i Hane. Ipak, kako je i uvijek takva bila, Danijela je ostala dostojanstvena, nije dopustila sebi da javno pati, već je uzdignute glave nastavila sa ličnim i poslovnim projektima, koji su joj u trenucima tuge bili motivacija da smjelo korača naprijed.

– Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak vremenom možemo doživjeti kao gubitak. To je čarolija vremena – rekla je Danijela Martinović.

Nakon ovih njenih riječi, jasno je da je vrijeme „učinilo svoje“, te da Danijela nema namjeru da očajava već je koncentrisana na budućnost i na to šta ona nosi.

(Express/ Story.hr )

Express