Lifestyle

Recept za kajganu s novim okusom

Kajgana s curryjem priprema se kao i obična kajgana, ali će vas nova kombinacija okusa osvojiti. Curry će jajima dati sasvim novi okus, a kiselkasti paradajz lijepo će uravnotežiti sve arome, prenosi Pun kufer.

Sastojci:

– 8 većih jaja

– 1/4 šalice mlijeka

– 1/2 čajne žličice curryja

– 1/4 čajne žličice soli

– 1/8 čajne žličice papra

– 1/8 čajne žličice mljevenog kardamoma, po želji

– 2 paradajza, narezana na ploške

– 2 paprike, narezane na prutiće, po želji

– ulje

Priprema:

1. U velikoj zdjeli umutite jaja, mlijeko, curry, sol, papar i, po želji, kardamom.

2. Uljem namašćenu tavu stavite na srednje jaku vatru. Ulijte jaja i miješajte dok se kajgana ne počne zgušnjavati.

3. Pobacajte svježe poveće po jajima i poslužite s hljebom ili tostom,piše N1

Copyright © 2022 SVEvijesti | koje treba znati!

Exit mobile version