Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

SPREMAN SAM DA JE SE ODREKNEM JAVNO: Huso Mujić čeka odluku produkcije da pošalje pismo Dalili

Dalila Dragojević je u potresnoj ispovjesti pred kamerama emisije „Premijera – vikend specijal“ iznIJela detalje iz svog detinjstva koje po njenim rIJečima nije bilo nimalo lIJepo. Između ostalog, kako je rekla, pamtiće ga i po ocu koji je bio poročan.

Mislim da sam imala 13 godina, sJećam se njihove prve svađe koja je bila katastrofalna. Sećam se i drugog razlaza, gdje sam vidjela kako odlazi. Ja sam mamu pitala gdje ide, ona mi je rekla da će se vratiti, a dobro se sjećam momenta, živeli smo u stanu, ja sam sa prozora gledala kako odlazi .Ja sam uvijek imala strahopoštovanje prema ocu. Voleo je da popije, voleo je da kocka. On je to batalio kada mu je pozlilo, tako su mi ispričali. Ali i dan-danas kada mu dođu prijatelji kažu da je voleo da popije, a on kaže kako je to iza njega– ispričala je.

Dalilin otac Huso Mujić oglasio se za Rijaliti plus i ispričao svoju stranu priče.

Dugo godina sam radio u kafani kao konobar i normalno je bilo da ponekad popijem malo više. To što je moja kćerka ispričala da sam bio kockar je istina, volio sam kockati, ali prestao sam da pijem i kockam 1993. godine, kada se ona rodila – rekao je na samom početku našeg razgovora Huso, i dodao:

Vidio sam da je spomenula da je prisustvovala mojim svađama sa Eminom, dešavalo se nekada da se posvađamo, ali to se dešava u svim porodicama. U svim bračnim odnosima postoje čarke, ali ništa strašno. Nikada nisam fizički zlostavljao njenu majku, jer ja nisam nasilnik– rekao je.

Mujić se osvrnuo i na emotivni život svoje kćerke pa žestoko iskritikovao Filipa Cara.

Dalila trenutno proživljava psihičko zlostavljanje od Cara koji je za mene dno dna- bijesnim glasom je rekao Huso, i otkrio da čeka trenutak da joj pošalje pismo nakon čega će je se javno odreći.-

Čekam da me produkcija obavjesti kada ću moći da joj pošaljem poruku gdje ću joj reći šta mislim o njenom boravku u rijalitiju. Mene je sramota od nje. Spreman sam da je se odreknem. Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila. Ja to više ne mogu da gledam jer proživljavam pravi pakao – završio je Huso intimnu ispojvest za Rijaliti plus.

(Express/ Blic)

Express