Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Svaki pravi muškarac sa stilom nikad sebi neće dozvoliti ove greške: Provjerite!

Svaki muškarac se trudi da izgleda dobro i da svojim izgledom privuče poglede pripadnica lepše populacije. Htjeli to da priznate ili ne, muškarci vole kada izgledaju dobro i sve će uraditi kako bi poboljšali i unaprijedili izgled.

Međutim, često se dešava da ne primijete modne greške koje prave ili da jednostavno ne znaju šta su modni promašaji, a šta je to što je u trendu.

Zato smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo stvari koje nikako ne smijete nositi, ako želite da budete atraktivni i privlačni.

Košulja sa zgužvanim rukavima
Ako želite da košulju učinite modernijom i buntovnijom, nikako ne gužvajte rukave, već ih urolajte. Na ovaj način ćete postići ljepši i privlačniji izgled.

Cipele i patike bez čarapa
Ništa nije odvratnije i smiješnije nego muškarac koji nosi patike ili cipele bez čarapa. Ovo nikako ne može biti privlačno, a mnogima će taj prizor biti odvratan, tako da ne pokušavajte da se vadite na izgovore kao što su “meni noge ne smrde” ili “ljeto je”.

Predugačke farmerke i pantalone
Ako vam se pantalone ili farmerke gužvaju na kraju nogavica, to znači da su vam predugačke i da ih morate skratiti. Nikako nemojte da ih zavrćete ili da ih uvlačite u obuću, jer ćete samo izgledati još smešnije. Posetite krojača i sredite vaše pantalone po mjeri.

Predugačke majice
Ove majice nikako ne odgovaraju muškarcima i njihovoj građi, pa je zato najbolje da ih izbjegavate i da ih koristite samo za spavanje ili za trening, ako ih kojim slučajem imate u garderoberu.

Bijele čarape
Bijele čarape dolaze u obzir samo kada nosite sportske stvari i bijele patike. U drugim slučajevima one su prosto neprihvatljive, pa je zato najbolje da se naviknete da nosite crne čarape, jer sa njima nikada nećete pogriješiti,prenosi Depo