Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Upotrebila je MICELARNU VODU umjesto šampona za suho pranje i ovo je rezultat!

Šampon za suvo pranje kose najčešće dolazi u obliku spreja ili pudera, a njegova uloga jeste da odmasti kosu i vlasište, te da neopranoj kosi vrati volumen.

Mnogima je šampon sa suvo pranje omiljeni način kako da produže vreme između dva pranja.

Sa druge strane, micelarna voda je svima dobro poznati proizvod koji u jednom potezu otklanja ostatke šminke i nečistoću sa lica.

U bazi micelarne vode, pored ostalih sastojaka, nalazi se voda i takozvani miceli koji su deo gotovo svih proizvoda za čišćenje, uključujući deterdžente, šampone i sapune.Micelarna voda za kosu?
U poslednjih par godina, kako je micelarna voda zauzela mesto na polici skoro svake žene, mnogi brendovi su njen sastav dodali osnovnom sastavu šampona, pa ćete tako videti proizvode za pranje kose koje u sebi sadrže micelarnu vodu.

Ipak, na društvenoj mreži Tiktok, devojke su se dosetile da prekrate vreme pranja kose koristeći standardnu micelarnu vodu.

Umesto šampona za suvo pranje, devojka je na svoju kosu nanela micelarnu, a video je pogledan preko 5,6 miliona puta!

Koren kose, na jednoj strani temena, je prešla micelarnom vodom nakvašenim tupferom, a zatim kosu osušila fenom. Iako nijedan proizvod sa suvo pranje ne može u potpunosti zameniti klasično šamponiranje, ovakvi trikovi mogu dosta pomoći ukoliko želite da produžite vreme pranja kose,piše Žena

U rezultat se možete uveriti u videu ispod.