Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

ZORICA MARKOVIĆ IZ BOLNICE: Jadno je i bijedno da izmišljaju kako sam imala infarkt

Zorica Marković prošle nedjelje završila je u bolnici zbog čestih aritmija. Ona je tada rekla da je čekaju detaljne analize, budući da su joj prije 15 godina ugrađena tri bajpasa, a sada, nakon izvršenih detaljnih pregleda pjevačica je otkrila nove detalje svog zdravstvenog stanja.

Naime, kako Zorica kaže, sa njenim srcem je sve u najboljem redu, a uzrok čestih aritmija mogla bi biti helikobakterija.

– Dobro sam, sve je u najboljem redu. Moram da se zahvalim profesoru Bojiću i njegovom timu prije svega. Oduševljena sam kako ovdje sve fukcioniše. Doktori Kojić i Tomović su me danas spustili u salu i odradili koronarografiju. Izašla sam prije sat vremena bukvalno iz sale. Morali su da provjere u kakvom je stanju moje srce poslije 15 godina od operacije. Oni su meni sve odradili svetski i detaljno. Hvala Bogu, nemam ništa, nema nikakvih promjena, poslije 15 godina srce se nije uopšte promjenilo od operacije, sve je zdravo. Taj jedan stent se malo suzio, to su malo produvali, isto kao kad popraviš neki mali karijes.

-Poslije 15 godina od operacije ja sam u savršenom stanju. Aritmije koje sam imala sumnjamo da si izazvane helikobakterijom ili nekim virusom. Ta helikobakterija daje takve simptome. Vrlo neugodne i neprijatne. Zato su mi rekli da dođem ovdje u neizmerno im hvala, toliko sam srećna što je sa srcem sve u redu. Ja ću se boriti sa helikobakterijom, ona podigne dijafragmu i pravi aritmije koje mogu da utiču na srce… – kaže Zorica i nastavlja:

-Nadam se da uskoro izlazim iz bolnice. Neka služi na čast onima koji izmišljaju da sam imala infarkt, da sam na samrti… Sram ih bilo! To je bijedno i jadno. Ja sam dobro i biću dobro. Dušmanima, a i prijateljima još jednom da poručim da sam super. Na milione poruka sam dobila iz cijelog svijeta… Da je došlo do toga da je meni toliko loše, ja bih sama rekla: ”Odlazim ljudi, doviđenja”. Ja sam takva, nemam šta ja da krijem. Još ću ja da pjevam i svašta da radim, mene rad održava u životu – rekla je poznata pjevačica

Piše: N. N.

Express