Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

Mlada majka iz Zagreba ukrala odjeću, prijeti joj kazna zatvora

Prema dopisu iz trgovine, sva ukradena roba je marke Adidas, vrijedna oko 1.900 kuna. Osumnjičena žena je u svoju obranu rekla kako je tog dana isprobavala odjeću koju je namjeravala kupiti. Međutim, nije znala objasniti zašto je škarama skidala zaštitu i etikete.

– Odjeću sam potom nosila na blagajnu, a dvije stvari su mi ostale u torbi prilikom isprobavanja. Skinula sam zaštitu na nekim artiklima, ali sam i tu odjeću stavila na blagajnu. Kad sam izlazila, začuo se zvuk. Zaštitar je potrčao za mnom, a i ja sam također počela trčati.

‘Volim markiranu odjeću’

– Kada sam se vratila, pokazala sam mu svoju torbu i vrećice. Imala sam namjeru platiti svu robu, osim jedne majice s kapuljačom i crnih tajica. Ostale stvari mislila sam platiti kad dođem s bankomata s novcem. Zaštitu sam jednostavno prerezala škarama koje sam ponijela sa sobom.

– Nažalost, nisam stigla do bankomata. Shvatite me, nalazim se u teškoj financijskoj situaciji, a volim kupovati kvalitetnu markiranu odjeću- branila se mlada majka.

Ona je već ranije osuđena za krađu odjeće na uvjetnu zatvorsku kaznu. No sada tužitelji za nju traže bezuvjetnu kaznu zatvora. U slučaju da joj se dokaže krivnja, a trenutno svi dokazi na to upućuju, mlada majka morat će u zatvor

Haber.ba