Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

NENAD PERIŠ DOBIO PORUKU IZ POLICIJE! Vjerujem da je Matej živ!

Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, a njegov otac Nenad Periš jutros je dobio poruku od načenika beogradske policije o svim saznanjima koja se tiču njegovog sina.

– Obavijestio me je pismenim putem da su sve informacije o viđanju mog sina provjerene i da se ne radi o njemu već o ljudima koji veoma podsjećaju na njega. Zahvalan sam beogradskoj policiji koja predano radi na nestanku mog sina. Mogu da vam kažem da ja i dalje vjerujem da je živ. Često odlazim na Savanovu. Gledam ka Savi i razmišljam da li je mogao nekim nesrećnim slučajem u nju da upadne. Mislim da ne, što su se složili i moji prijatelji koji su iz Splita pre neki dan došli kako bi me posjetili. Odveo sam ih na promenadu da im sve objasnim- kaže za “Telegraf.rs” Nenad Periš.

Prema Nenadovim riječima, ono što je mogao da zaključi šetajući se promenadom jeste da je njegov sin mogao neprimijećeno da ode do parkinga i da ga ni jedna kamera ne snimi.

– Za medije je veoma zanimljivo da Mateju povezuju sa Majom. Mogu vam reći istinu o dugogodišnjoj drugarici mog sina. Iz njenog telefona se jedino vidi da je on pokušao da je kontaktira. Ne znam zbog čega. Ona je sama otišla u policiju i sve ispričala. Vjerujem Maji i njegovim prijateljima i siguran sam da nisu umiješani u nestanak mog sina – kaže Nenad za naš portal.

Nenad Periš i dalje ostaje u Beogradu jer vjeruje da mu je sin živ i da će ga pronaći. Svjestan je vremena koje je prošlo, ali nadu ne gubi.

Mladi Splićanin posljednjeg dana prošle godine bio je u beogradskom klubu “Gotik” . U jednom trenutku u majci kratkih rukava izašao je iz lokala i pokušao tri puta da zaustavi taksi. Signal njegovog mobilnog telefona posljednji put je uočen kod Velikog ratnog ostrva.

Haber.ba