Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

NESTALA JOŠ JEDNA SRPKINJA U STRANOJ ZEMLJI! Slobodanka izašla do ćoška da kupi hljeb i iščezla

Ovoj Srpkinji staroj sedamdeset sedam godina, gubi se svaki trag u osamnaestom arondismanu Pariza, nedaleko od crkve Sveti Sava, piše sajt Svi Srbi u Parizu apelujući na naše ljude koji tamo žive da jave ako su je negdje vidjeli.

Njena porodica je veoma zabrinuta.

Kako je sajtu rekla porodica nestale Srpkinje, Slobodanka je izašla da kupi hljeb u obližnjoj prodavnici (Franprix). Pretpostavlja se da je nosila jaknu crvene cigla boje. Sa sobom nije ponijela telefon. Trebalo je odmah da se vrati kući ali to se nije desilo.

Porodica i prijatelji su sinoć krenuli u potragu i obilazili cijeli kvart u okolini ulice Ordener do ranih jutarnjih časova ali od Slobodanke ni traga ni glasa. Kišovito vrijeme i mrak su otežavali situaciju. Slučaj je prijavljen policiji ali policija počinje potragu tek poslije 24h od navedenog nestanka.

Porodica i prijatelji potragu nastavljaju i danas. Pretpostavljaju da Slobodanka nije našla hljeb u pomenutoj radnji pa ga je potražila malo dalje a da se onda nije snašla niti uspjela da se vrati putem kojim je došla vjerovatno pogriješivši ulicu. Slobodanka ne govori francuski jezik.

Sličan slučaj desio se i prije nekoliko godina kada je na sličan način nestao jedan Srbin (došao iz Srbije kod sina u posjetu) koji je izašao da kupi cigarete. Nije se vratio ali je sutradan primjećen na autobuskoj stanici. prenosi “Novi“.

Haber.ba