Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

OVO SU RODITELJI ČIJE JE ČETVORO DJECE STRADALO U POŽARU U NOVOM PAZARU: Ocu se doktori BORE ZA ŽIVOT!

Četvoro mališana uzrasta od šest mjeseci do šest godina biće sahranjeni danas na groblju u Novom Pazaru. Za to vrijeme ljekari se bore da spasu njihove roditelje A.A. i A.A. koji se nalaze u bolnicama u Novom Pazaru i Beogradu.

Četvoro male djece je stradalo juče ujutru u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prevezeni u bolnicu. Kako pričaju komšije, porodica koja je doživjela ovu nezapamćenu tragediju doselila se u stan prije godinu dana, ali nije se previše družila sa komšijama.

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio cijelu porodicu. Ljekari se bore za njegov život.

– Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene – napisala je jedna od rođaka povrijeđenog čoveka A. A., koji je izgubio djecu, a koji kako su rekli doktori ima preko 50 odsto opekotina na tijelu.

– Intubiran je i poslije stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka djece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odjeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici – rekao je dr Šefćet Hajrović, piše Kurir.

Haber.ba