Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

“ŠUTI, matora”: Da li su Zoran i Vladimir tjerali Zoricu da LAŽE nakon ubistva Jelene? Sve SNIMLJENO

Zorica Marjanović je u aprilu 2016. navodno lagala na saslušanju u policiji dok je odgovarala na pitanja o ubistvu svoje snahe Jelene Marjanović, a na to su je nagovorili njeni sin Zoran i muž Vladimir, pisali su tada mnogi mediji.

Ovo je utvrđeno prisluškivanjem članova porodice Marjanović neposredno poslije saslušanja. Nakon što je Zorica prije godinu i po dana završila saslušanje u policiji, sva unezverena je u autu pitala muža i sina: “Zašto ste me tjerali da lažem?!”, a njih dvojica su rekla: “Ćuti bre, matora, ćuti! Vidiš da smo ih za*****i!”

Izvori iz tužilaštva i policije, koji već 6 godina istražuju zločin na nasipu u Borči, nekoliko mjeseci poslije ubistva su objasnili da su Marjanovići od početka bili najsumnjiviji, ali da je najveći problem to što nije bilo čvrstih dokaza protiv njih.

– Zato je i odlučeno da se stave “na mjere”, odnosno da se oni prisluškuju. Postavljene su bubice u njihov automobil, ali je to tada odlučeno naprečac, nije bilo vremena da se čeka procedura i sada ti razgovori nisu validan dokaz. Ipak, morali smo da budemo sigurni da oni nešto kriju, što se i pokazalo tačnim. Na osnovu ovih razgovora znali smo u kom smjeru da krenemo… – objasnio je tada izvor.

Svekrva Zorica je prvi put saslušana u policiji krajem aprila 2016, skoro tri nedjelje nakon Jeleninog ubistva, tek nakon što su svi ostali Marjanovići dali iskaz. Ona je tad i odbila poligraf, pravdajući se da će to negativno uticati ne njenu energiju i paranormalne moći.

– Tada je saslušavana, između ostalog, i zbog tih njenih navodnih paranormalnih i iscjeliteljskih moći, po kojima je i poznata u Borči. Trebalo je ispitati u tom trenutku da li su možda neka religijska ili sektaška uvjerenja bila motiv za ubistvo – navodi izvor.

Nakon što je izašla iz policije, Zorica je ušla u automobil u kom su je čekali Zoran i Vladimir.

– Bila je nervozna i uznemirena, odmah je počela da ih grdi jer su je tjerali da laže. Zoran i Vladimir su je odmah ućutkali riječima: “Ćuti, bre, matora! Vidiš da smo ih za*****…” To je sve snimljeno, ali, nažalost, ne može da se koristi kao dokaz – rekao je izvor, piše Objektiv.

Haber.ba