Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

TROČLANA PORODICA SA BEBOM KOLIMA SLETJELA U KANAL: Strašna saobraćajna nesreća

Tročlana porodica sa bebom iz Kikinde, sletjela je jutros automobilom u kanal na putu između Kikinde i Bašaida.

To je prava sreća, jer se automobil marke „hyndai I 20“, u kanalu prevrnuo, ali su, po svemu sudeći, vazdušni jastuci sačuvali živote ovih ljudi. Sreća je pa u kanalu nije bilo ni vode.

U automobilu su bili roditelji i njihova beba, mlađa od godinu dana, koja je ostala nepovrijeđena, dok su otac i majka zadobili lake tjelesne povrede. Kako smo saznali u Opštoj bolnici u Kikindi, gdje su sve troje pregledani, majka je zadobila lakše povrede glave i grudnog koša.

– Muškarac ima povrijeđeno rebro i nadlakticu i biće upućen na ortopedski pregled i dijagnostiku u bolnicu u Zrenjanin pošto naša bolnica trenutno nema ortopeda. Beba, tačnije odojče je dobro i ono je za kućno lečenje. Otac i majka djeteta imaju lake tjelesne povrede i nadamo se da će oboje biti dobro – rečeno je „Novostima“ u Opštoj bolnici u Kikindi.

Nezgoda se dogodila nešto pre osam sati, kada je žena (31), koja je vozila automobil, iz za sada nepoznatih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela u kanal pored puta. Auto je s kolovoza sletelo kod kod naselja Vincaid. Prvu pomoć putnicima su pružili vozači koji su tuda prolazili i oni su pozvali policiju i Hitnu službu.

– Policija je obavila uviđaj na licu mjesta i utvrđuje okolnosti koje su dovele do nezgode. Svo troje putnika brzo je prebačeno u bolnicu na pregled – potvrđeno je u Policijskoj upravi Kikinda, pišu Novosti.

Haber.ba