Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

UŽASAVAJUĆI SNIMAK IZ NOVOG PAZARA: Pokušao da spasi komšiju iz nabujale rijeke, ali bujica odnijela i njega – VODA IH PROGUTALA U TRENU

U međuvremenu se pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi momenat kad je jedan muškarac pokušao da spasi sugrađanina koga nosi nabujala Trnavica, ali je i on upao u vodu.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Na snimku nadzorne kamere sa obližnje kuće vidi se da je mlađi muškarac istrčao na mostić i pokušao da pruži ruku davljeniku, međutim, ograda se polomila i voda je odnijela obojicu.

– Dvije osobe koje su upale u reku Trnavicu se vode kao nestale i za njima se i dalje traga dok je osoba koja je pokušala njihovo spašavanje nakon intervencije spasilaca zbrinuta i dobrog je opšteg zdravstvenog stanja – saopštio je gradski štab za vanredne situacije.

Štab je donio odluku da se na teritoriji Novog Pazara proglasi vanredna situacija zbog poplava i apeluje na građane da izbjegavaju kretanje i zadržavanje u blizini rijeka i drugih vodotokova i da ne prelaze preko improvizovanih mostova.

Obavještavaju učenike srednjih škola na teritoriji Novog Pazara koji žive u ugroženim područjima da se oslobađaju obaveze dolaska na nastavu u toku druge smjene, piše Kurir.rs.

Haber.ba