Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Damir Hrelja je novi fudbaler Borca

Rođen je u Goraždu, 13. oktobra 2001. godine, a u rodnom gradu napravio je svoje prve nogometne korake.

Sportski put ga je odveo u Željezničar, a potom i u ekipu Igmana za koju je prošle sezone odigrao 32 premijerligaške utakmice uz četiri postignuta gola i četiri asistencije.

“Čast je doći u tako veliki klub i zahvalan sam vodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve, a ja ću dati sve od sebe na terenu da to i uradim.”, rekao je Hrelja koji igra na poziciji desnog krila.

Damir stiže u ponedjeljak na “prozivku”, a neke od novih saigrača već vrlo dobro poznaje.

“Dobro poznajem Envera Kulašina, s kojim sam igrao u Željezničaru. Znam da je ekipa jako dobra, da su svi korektni, tako da očekujem odličnu saradnju. “, kaže Hrelja

Uprava kluba očekuje da Damir nastavi s dobrim igrama u novoj sezoni.

“Želim Damiru poželjeti dobrodošlicu u naš klub i grad. Sigurni smo da je on igrač koji će igrati važnu ulogu u predstojećoj sezoni i pun pogodak za naš klub. Odigrao je sjajnu sezonu na Igmanu i vrlo lako smo dogovorili njegov transfer u Borac. Nastavljamo sa radom na formiranju tima za narednu sezonu, a u narednim danima očekujemo uvođenje još nekih novih igrača”, rekao je Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac, pišu Vijesti.ba.