Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Đoković ponovo urlao na Ivaniševića: Ne mogu, ubij me

Bio je to susret trenutno petog i šestog igrača svijeta, ali nije bio niti blizu ravnopravan. Đoković je dominirao od samoga početka. U prva dva seta prepustio suparniku tek tri gema, a onda ostvario i “break” u pvoj igri trećeg seta kojega je mirno zadržao do kraja za svoju 26. uzastopnu pobjedu u Melbourneu.

Đoković ponovo urlao

Zanimljivo, Nole je unatoč dobroj igri ponovo imao mali ispad, i to sredinom drugog seta, nakon jedne propuštene prilike za break.

U tom se trenutku ljutito okrenuo prema boksu u kojem je sjedio njegov trener Goran Ivanišević i povikao:

“Ne mogu, vidiš li? Ne mogu, ubij me”, urlao je Nole. Pretpostavlja se da je galamio zbog jakog vjetra, pa nastavio: “Vidiš li, vidiš li, kad ovdje stanem? Vidiš li?”

Onda je do kraja seta prepustio tek jedan gem nemoćnom Rusu.

Slavio je

Đoković je slavio na Australian Openu 2019., 2020. i 2021. godine, dok mu prošle godine nije dopušten ulazak u Australiju jer se nije vakcinisao protiv COVID-a.

U polufinalu će Đoković igrati protiv Amerikanca Tommyja Paula koji je ranije u srijedu svladao sunarodnjaka Bena Sheltona sa 7-6 (6), 6-3, 5-7, 6-4. Drugi polufinale čine Stefanos Tsitsipas i Karen Hačanov.

Kod teniserki u polufinalu će igrati Magda Linette i Arina Sabalenka te Viktorija Azarenka i Jelena Ribakina, piše Raport.