Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Dramatična situacija u životu poznatog fudbalera

“Diazova majka je spašena, ali još uvijek se traga za ocem”, objavio je kolumbijski predsjednik Gustavo Petro na svom Twitter računu, pišu Nezavisne.

Luis Manuel Diaz i Silenis Marulande, oteti su dok su putovali u kombiju u gradu Barankas, nakon što su ih presrele naoružane osobe na motociklima. Lokalni mediji su izvijestili da su Diazovi roditelji bili na benzinskoj pumpi kada su ih odveli naoruženi ljudi.

Kolumbijski predsjednik Gustavo Petro rekao je kasno u subotu da je Diazova majka spašena, ali još uvijek se traga za njegovim ocem.

Direktor državne policije, general Viliam Salamanka rekao je da koristi sve agente kako bi pronašao Diazovog oca. Uz policiju angažovana je i vojska.

Zbog dramatične i stresne porodične situacije, Diaz nije bio u sastavu Liverpula u današnjem okršaju protiv Notingem Foresta.

“Ovo je zabrinjavajuća situacija za sve nas i bila je to prilično teška noć. To je novo iskustvo koje nam nije trebalo”, rekao je menadžer “Crvenih” Jirgen Klop.

Ranije je Liverpul objavio saopštenje u kojem stoji da su svjesni situacije koja uključuje Diazovu porodicu i da su fokusirani na dobrobit igrača.

Diaz, koji je 43 puta igrao za Kolumbiju, potpisao je za Liverpul u januaru prošle godine stigavši iz Porta u ugovoru vrijednom 45 miliona evra.

Ove je sezone upisao 11 nastupa i postigao tri gola, prenosi “Fenix Magazin”.