Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Navijač uletio na teren i prišao Messiju, osiguranje ga brutalno oborilo

Ušao je u igru u 56. minuti umjesto Lautara Martineza i zabio dva komada u zadnjih pet minuta utakmice, a još jedan dodao je Juilian Alvarez.

Međutim, utakmicu u New Yorku obilježio je sasvim drugi detalj, naime nakon drugog Messijevog gola u teren je utrčao navijač. Prišao je Messiju s leđa i tražio šokiranog Lea autogram. Leo je pristao, uzeo marker i krenuo potpisivati leđa navijača, međutim nije stigao do kraja.

Uletjelo je osiguranje i brutalno spustilo huligana na zemlju, a malo je falilo da kraj njega polože i Messija koji se nije stigao ni uzmaknuti. Osiguranje nije imalo milosti za uljeza i njih čak osmorica su ga ispratili s travnjaka.

Mnogi će reći da je njihova reakcija bila preburna, međutim nekoliko trenutaka ranije jedan je navijač također pokušao isto, međutim nije uspio doći tako daleko kao ovaj. Njega su pak zaustavili poslije utakmice i zamolili da im pokaže što je od Messijevog autograma ostalo, međutim nije puno, samo jedna crta koju je Messi stigao povući, prije nego što su redari povukli mladića s njega. prenosi “N1“.