Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Odbijena molba prvog tenisera svijeta: Novaku Đokoviću zabranjen ulazak u SAD


Kako u subotu pišu američki mediji prvi teniser s ATP liste, Novak Đoković, neće moći nastupati na skorašnjim turnirima u Indian Velsu i Majamiju.

Zbog toga što nije obavio vakcinisanje na korona virus Đoković je morao dostaviti pripadajuću dokumentaciju i napisati molbu kako bi dobio posebnu dozvolu za ulazak u Sjedinjene Američke Države. No, izgleda kako je Đokovićeva molba odbijena, a potvrdio je to i senator Floride Rick Scott.

“Dobili smo informaciju kako je odbijen zahtjev Đokovića za ulazak u našu državu. No, vjerujemo da se takva odluka još može promijeniti”, poručio je Scott.

No, dok bi nedolazak na turnire u Indian Velsu i Majamiju, koji se održavaju tokom marta, Đoković nekako i pregrmio, mnogo mu je važniji potencijalni nastup na US Openu, grand slam turniru u Njujorku, koji se održava od 28. avgusta do 10. septembra. Do tada je ipak ostalo puno više vremena za koje se može promijeniti trenutno negativna situacija za tenisera koji je, kao i Rafael Nadal, dosad osvojio 22 grand slam naslova tokom karijere.

The post Odbijena molba prvog tenisera svijeta: Novaku Đokoviću zabranjen ulazak u SAD appeared first on SPORT CENTAR.

SCsport.ba